… alebo aj unicorn Terka a bunny Eliška. Opäť sme zasadli v ISC-čku, no tentokrát v malej zasadačke sme si vyliali srdcia a kolu. O tom ako vznikali legendy a čo s nimi bude po skončení v boarde si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch.

 
 

O funkcii…

 

Ako vznikol Unicorn?
T: Protože jsem - možná se taková narodila, možná je to unicorn. Ne… Já když jsem se vrátila z Erasmu, tak jsem začala být taková aktivnější a Katka Baková organizovala International Drama Club a já jsem měla roli jednorožce. A tím, že jsem taková hodná a tak… A přitom jednorožec ani není moje oblíbené zvíře. Já mám třeba ráda žáby.

Akože na jedlo?
T: Neeee.. Já bych nikdy nejedla žábu.
E: Sure…

T: Ale né, protože žabičky jsou pěkné.

T: No a já jsem měla v té hře 2 věty. A jedna byla, že ,,If you belive in me, I belive in you” A to mně vždycky říkali a tak to vzniklo

 

A ako vznikol bunny?
E: Jak jsem byla malinká, tak jsme měli zajíčka, ale pak jsme ho museli dát pryč, protože jsem byla alergická (a pořád jsem, celkem ironie). A když jsem pak byla starší, tak jsem vzpomínala na svého bunnyho a všem jsem posílala obrázky zajdů... a tak a nevím, jak to vzniklo. Já si dokonce myslím, že to udělala Terinka, že mi začala říkat bunny, protože veděla, že miluju králíčky a znala mě nejdéle z boardu.

T: Dva roky

E: Teď jsme měly výročí.

T: Ani nevíme, jak to naše friendship vzniklo.

 

E: Víš, co je cute? Že se o nás konečně někdo zajímá.

T: No, protože musí

*:D*

 

Čo je základom dobrého eventu?
E: Asi dobří lidi kolem. Pro mě je základ dobrého eventu, když mám dobrý tým, dobrou podpora boardu a to, že se ten event líbí ostatním. A když mám dobré ohlasy na facebooku.. A když lidé potom na danou akci přijdou a baví se. A , ok, vždycky je někdo, kdo má nějaký hejt, ale nikdo není dokonalý. A když vyprodám cultures a tripy. A taky, když mám tým lidí, které to baví dělat. Zuzka culture, Lucinka sporty, Jirka taky sporty, Patrik, Pájinky obě, Juraj, Maruška se specials, kluci s prezentacemi, bobci na party...., Terinka Quiz Night

T: Už jsem si říkala

 

Treba na to nejaké predsipozície?
E: Ne. Předtím nemusíš dělat nic. Ale já jsem byla takový ten aktivní bobíšek, co se přihlásil na všechny eventy na výpomoc a pak z toho čerpal znalosti.

 

A máš ešte chuť chodiť na eventy?
E: Na parties chodím, protože musím kvůli komunikaci s provozními nebo majiteli. No, na culture a tak nechodím, protože uvolňuju místo týmákům a zahraňákům. Tam jsou omezená místa, takže to vyloženě ani nejde. Ale teď jsem byla například na kvízu a skončili jsme poslední.

T: ne, vždyť jste byli 8.

E: No, tak vidíš


A čo treba k zorganizovaniu OW?

T: No, při tom OW musí fungovat board. Protože to jsou registrace do systému a s penězi a prezentace prezidenta. A co jsem se já naučila, tak musíš počítat s tím, že musíš všem všecko říct. My starší lidi jsme už zažili několik OW. Chce to dát si čas s tou organizací, rozepsat si kdo kdy má kde být. No a musíš být control freak trošku a musíš počítat s tím , že tě pak budou všichni hejtovat. Protože jsi nepříjemná. Máš tu zodpovědnost. A když ti lidi nekooperujou pak… Když už něco říkám po druhé, po třetí, tak pak už řvu.
Je to hrozně vyčerpávající být Unicorn.

No, když přežiješ orientation week, tak pak přežiješ všechno už. A jarní je lepší, je tam jen půlka erasmáků. No a musíš mít dobrý tým.

 

A kedy ste naposledy plakali?

T: Na platformě.

E: Já brečím celý semestr. Teď je to už v pohodě. Nejhorší to bylo měsíc před semestrem. Pak první měsíc, druhý měsíc, pak během a po... a…

 

Keby ste si mohli vybrať hocijakú funkciu?

T: Prezident

E: HR nebo vice.

Prečo viceprezident?

E: Protože vice… protože já jsem chtěla prezidenta taky, ale toho má Terka, tak “musím” být její vice.

T: Prezident international boardu

E: ou.

T: Ale nebudu tam nikdy. Protože mám ráda náš lokální level.

 
 

Po boarde…


Čo budete robiť po boarde?
E: No, já musím dodělat ples. A zřejmě asi pak zůstanu u special events.

T: Já musím napsat reporty, co dlužím už 2 roky.

E: A Brno city game. To je takové moje mimčo.

 

No ale tak končíte v boarde a budete mať viac času.
T: No, ale co já budu dělat?

E: To jak já stále říkám, že nemám žádný social life, tak pak skončí board a budu sedět na zadku a co jako teď. Hej přísahám, ono to skončí a budu brečet, protože nebudu mít co dělat. Budu se cpát novému event managerovi všude.

T: Já se budu cpát. Já budu sedět doma a budu se cpát.

 

Via reactiongifs.com

 
 

Plánujete ísť do ďalsieho boardu?

T: Už ne. Chtěla jsem, ale už ne

E: Já jsem taky chtěla..

 

Vás to tak bavilo?
T: Jo. Mně to hrozně rychlo uteklo.

E: Jo, v říjnu jsem si říkala, že sakra, teprve říjen, a teď šok, za chvíli už je prosinec. No my jsme si s Terinkou i s dalšími lidmi z boardu říkaly, že bychom šly znovu, ale jak se na to dívám, tak já to asi nebudu zvládat.

T: Já taky ne.
E: Mně bude stačit to moje specials.

T: Já nebudu ale dělat nic.

E: Tak mi budeš pomáhat se specials…. prosím???

T: Tak dobře.

 

Via static.celebuzz.com/
 

Už ste sa hlásili na nejakú funkciu predtým?
E: Ne

T: Ano. Ale nebyla jsem zvolená. Ale Ziky byl dobrý prezident. A jsem ráda, že jsem s vámi v tomhle boardu.

E (mrknutí)

 

A čo by si radila ľuďom čo sú smutní, že ich nezvolili?

T: Tak já jsem to vzala s úsměvem. Nebyla jsem z toho ani nějak smutná. Šla sem s nimi normálně dál oslavit nový board. A dál jsem byla hodně aktivní a pomáhala jsem, nezahořkla jsem. A dnes myslím, že to je dobře.

 
 

O ovečkách...

Čo máte na erazmákoch najradšej?

E: Že mi poděkují a řeknou jak to bylo boží, a že třeba i já jsem boží :D. A váží si toho, co děláme.

T: Oni jsou rádi, když se starám a váži si toho.

E: Ten feedback je prostě důležitý. Ten moment, když někdo řekne, že to bylo super a užil si to. Vlastní dobrý pocit není až tak důležitý (protože ten nemám nikdy :D ). Ale ten feedback uklidní a dovolí mi s klidem usnout.

 

Ako dlho robíš quiz?
T: 5. semester. Ale teď jsem zjistila, že mám před sebou poslední tři kvízy a jsem z toho smutná, protože tenhle semestr to má tak strašný úspěch. Já jsem zaučovala Mendlovku, měli včera kvíz, a přišlo jim hrozně málo lidí.

Ale myslím, že já a Elinka máme to, co nikdo jiný z boardu nemá a to, že nejsme odtržený od těch zahraňáků. Nás znají. A mě to baví. Jsou to noví lidi. Ale já je mám prostě ráda. I když mě využívají.  

E: Ale někteří jsou hodní

T: Někteří jsou bobíci. A nabíjí mě to, no. Když s nimi člověk pak zůstane v kontaktu, tak je to moc super. Já jsem v kontaktu s erasmáky z loňska třeba hodně.

E: Já jsem i se svým prvním erasmákem pořád v kontaktu, což je cute. Měla jsem tolik erasmáků, kteří o mně teď ani už neví, ale jsou jedinci, kteří jsou tak hodní, že mi pořád píšou. A to máš takovou jiskřičku naděje, že jsou lidi a ne stádo. Tečka.

T: Já jsem v kontaktu s lidmi, kterým ani nedělám buddy.

No ty si taká univerzálna adoptívna mama.
T: No jo, To já mam takový ten komplex, že se furt o někoho musím starat. Aby mě měli rádi.

E: Jo, taky si furt říkám, že mě nikdo nemá rád. Proto si myslím, že tady děláme rozhovor my dvě - protože nás všichni ostatní nesnáší :D

 
 

Na záver...

Čo by ste robili keby ste neboli v ISC?

T: Žena v domácnosti

 

Via media1.popsugar-assets.com

 

E: Dostudovaná inženýrka. Pracant Kalič.

 

Via images6.fanpop.com

 

Ak by ste si mali dať tetovanie, čo by to bolo?
T: Bunnycorn

E: Nebo Unibunny.

T: Once erasmus, always erasmus

E: Zajdu… Takovou tu hlavičku a ouška

T: Ale já se bojím jehel.

E. Tak nebudeš mít nic.

 

Stálo to za to?
E: Jo. Já nemám už kamarády mimo ISC pomalu (smích)

T: Já jsem hrozně vyrostla. Protože jsem byla taková shy a teď se cítím dobře za tím mikrofonem. Jak taková popstar. (když moderuje Quiz Night, pozn. redaktory)

E: Naučila jsem se telefonovat lidem. Když mám volat ne pro svůj vlastní zájem (to mám pořád nervy), ale pro něco, co dělám a organizuju. A když píšu nějaký oficiální announcement, tak to mám fancy,aspoň si to říkám na uklidnění. A umím pohotově odpovídat na fb na ne vždy inteligentní otázky.

T: Naučila jsem se, že 3 hodiny spánku stačí

E: I dvě, když je krize. A i když vstáváš o pul šesté do práce a vracíš se z akce po půlnoci, tak nevadí, vstaneš nějak. To se naučíš v ISC. Protože jsi s lidmi, co pravděpodobně taky vstávají. A jak říkám, spát může člověk v životě kdykoliv jindy. Co jiného bys chtěla dělat? Být doma?

T: Život je tady.

 

Čo by ste dali ISCčku na Vianoce?

T: Já bych se zabalila do krabice, a zůstala bych doživotní jednorožec. Ale jenom kdyby to byl placený job.

E: Kdyby to byl placený job, tak bych tady byla pořád. Hej ale co bychom tak daly? Víno ne, to má každý. Já bych mu/nám dala nějaký výlet někam do pryč, z Brna, abychom tam byli jenom my, boardeček. Kdyby to nebylo peněžitě ohodnocené, tak veliký boardbuilding. Třeba k moři, do Chorvatska nebo tak.
T: Na pustý ostrov? Však bychom se zabili…Já mám takový super dárek, co dávám lidem,  ale oni mi musí dát dárek zpátky. Je to takový balíček co je tvořený jenom věcmi, co jsem já vyrobila.

 

Romantické slová na záver?
E: Miluji Andrejku

T: Ano. Miluji Andrejku a Elišku a Terezku…

E: A na to, že jsme občas i hejtři, tak milujeme board, a jsem ráda, že nejsme takové barbíny, jak jsme předpovídaly v lednu na začátku, které se pořád hádají, ale je z nás takové zdravé jádro

T: Ale zas hádka pročistí vzduch. Já jsem to zažila, s nikým jsem se nepohádala tolikrát jako s Elinkou.

E: Takový větřík jenom…

 

Via media.giphy.com

 

T: No a pak jsme si brečely do telefonu

E: Slova na závěr: ISC connects people.